skip to Main Content

De drie Repair Cafés in Haarlem slaan de handen ineen om promotie te maken voor hun bijeenkomsten. Komend weekend staan ze op het festival Schalkwijk aan Zee. Met een eigen stand met promotiemateriaal hopen ze meer bezoekers en vrijwilligers te trekken naar de drie verschillende locaties in de stad.

Gezellig feest
Muziekoptredens (o.a Ali B), cultuur, activiteiten voor kinderen en sportevenementen… het jaarlijkse festival in Schalkwijk op zaterdag 1 september is een gezellig feest voor de hele omgeving. Een mooie gelegenheid voor de mensen van de Repair Cafés in Haarlem (Haarlem, Haarlem-Oost en Repair Café Meetingz) om reclame te maken.

Niet dat het slecht gaat, in tegendeel, vertelt Truus Boerma van Repair Café Haarlem en Haarlem-Oost. “De bijeenkomsten lopen goed. Gemiddeld hebben we twintig reparaties per keer. Maar we vinden het leuk om een gevarieerd publiek te trekken, vandaar deze gezamenlijke actie.”

Handige duizendpoot
De Repair Cafés op de locaties in het Vadercentrum in Haarlem-Oost en in speeltuin Klarenburg hebben een trouwe ploeg van tien tot vijftien vrijwilligers. Maar volgens Truus Boerma zijn handige mensen heel erg welkom. “De meeste bezoekers komen met elektrische apparaten, maar er zijn ook vaak fietsen. Dus een handige duizendpoot en een fietsenmaker zijn erg welkom.”

Vrijwilligers voor de Repair Cafés in Haarlem kunnen zich melden via e-mail: transitiontownhaarlem@gmail.com.

Back To Top