Meer over MAIF × Close

MAIF

MAIF is in Frankrijk de grootste verzekeraar voor verenigingen en voor onderwijs-, cultuur- en onderzoeksinstellingen. MAIF ondersteunt de sociale economie en zet zich voluit in voor de circulaire economie. Vanuit dat idee helpt MAIF netwerken waarin elkaar helpen vooropstaat, zoals bij het Repair Café, dat zich inzet voor reparatie van spullen, kennisdeling en leren door te doen.

Meer over Conrad × Close

Conrad

Elektronicawebshop Conrad steunt Repair Café International omdat Conrad gelooft dat er veel minder producten kunnen worden weggegooid. Conrad meent dat Repair Cafés, dankzij de inzet en kennis van de vrijwilligers, laten zien dat techniek en bewust omgaan met het milieu heel goed samengaan. Dat daarmee ook nog eens technische kennis wordt overgedragen aan een jongere generatie, is volgens Conrad helemaal mooi meegenomen!

Meer over ReplaceDirect × Close

ReplaceDirect

ReplaceDirect wil voorkomen dat telefoons, tablets en laptops bij het grofvuil belanden. Daarom helpt deze webwinkel de reparateurs van Repair Café International om apparaten een langer leven te geven met goede onderdelen, technische kennis en reparatietrainingen. Zo werken Repair Café International en ReplaceDirect samen aan een duurzame samenleving en maken we een einde aan de wegwerpeconomie.

Meer over SOS Accessoire × Close

SOS Accessoire

Als een apparaat kapot gaat, is het vaak niet nodig een nieuw apparaat te kopen. De levensduur van apparaten kan vaak worden verlengd met het uitvoeren van eenvoudige reparaties, die veel geld kunnen besparen. SOS Accessoire, webshop in reserveonderdelen voor apparatuur, zet zich in voor een duurzame ontwikkeling en steunt daarom Stichting Repair Café.

Meer over iFixit × Close

iFixit

iFixit is een gratis, door iedereen te bewerken online-repareerhandleiding, bedoeld om mensen in staat te stellen hun eigen spullen te repareren, geld te besparen en eraan bij te dragen dat er minder elektronica wordt weggegooid. Wat de Repair Café-beweging en iFixit verbindt, is het delen van reparatiekennis. Beide projecten creëren plaatsen waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen en leren hoe leuk het is om dingen te repareren.

Meer over Wecycle × Close

Wecycle

Wecycle is de stichting die in Nederland de verantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen organiseert. Apparaten die niet meer kunnen worden gerepareerd, horen niet in de vuilnisbak maar moeten worden ingeleverd voor recycling. Wecycle steunt Repair Café International om dit actief onder de aandacht te brengen van de bezoekers van Repair Cafés in Nederland.

Meer over PartsNL × Close

PartsNL

PartsNL is een webshop en franchiseformule met fysieke winkels. Met als motto ‘repareren is beter dan compleet vervangen’ en als aanbieder van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparaten voelen wij ons verbonden met Repair Café. Met ons ruime assortiment, online adviescentrum en persoonlijk advies in de winkels helpen wij mensen om alles uit hun apparaten te halen. De formule PartsNL wordt geëxploiteerd door Beekman B.V. uit Nederland, totaalleverancier van onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor huishoudelijke apparaten.

Meer over ANWB × Close

ANWB

De ANWB gelooft in goede en veilige mobiliteit en maakt zich al sinds de oprichting in 1883 hard voor de belangen van fietsers. Samen met Stichting Repair Café wil de bond laten zien dat het heel leuk en gemakkelijk is om je eigen fiets te repareren en in goede staat te houden. Daarom steunt de ANWB Lichtbrigade Repair Cafés in Nederland met een toolkit vol gereedschap en materiaal om fietsverlichting te repareren.

Meer over Fiyo × Close

Fiyo

De online specialist in onderdelen, onderhoud en accessoires heeft een reusachtig aanbod voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Want wie goed voor zijn apparaten zorgt, haalt er veel meer uit. Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen en bepaar je tijd en geld. Fiyo gelooft dat iedereen dit kan en steunt daarom Repair Café International.

Meer over Distrelec × Close

Distrelec

Distrelec.com is een hoogwaardige B2B-leverancier van elektronica, automatisering, onderdelen, gereedschap en gebruiksmateriaal. Het Zwitserse bedrijf wil een betere service bieden aan professionals in onderhoud, ontwerp en technologie. Distrelec is partner van Stichting Repair Café International omdat het mensen wil steunen die wereldwijd zoeken naar oplossingen.

Meer over Vaude × Close

Vaude

VAUDE biedt functionele producten voor bergsporters en sportieve fietsers. Als duurzame innovatieve outdoorfabrikant neemt VAUDE zijn verantwoordelijkheid voor mens en natuur zeer serieus. Bij de integrale ondernemingsfilosofie hoort ook, dat al bij de ontwikkeling en het ontwerp veel nadruk op kwalitatief hoogwaardige en repareerbare producten wordt gelegd. VAUDE wil met de samenwerking met Stichting Repair Café International een signaal tegen de wegwerpcultuur afgeven. Mensen moeten ertoe worden gemotiveerd om producten zo lang mogelijk te gebruiken en defecte producten te repareren in plaats van vroegtijdig weg te gooien.

Meer over Quickparts × Close

Quickparts

De webshops Quickparts.dk, Quickparts.se en Quickpart.no worden geëxploiteerd door een van de grootste Scandinavische groothandels in onderdelen en toebehoren voor witgoed, klein gereedschap en stofzuigers. Met meer dan 80 reparatievideo’s en persoonlijk advies helpen wij mensen het leven van elektrische producten te verlengen. Quickparts steunt Stichting Repair Café International om de milieubelasting door het onnodig vervangen in plaats van repareren van producten, te verminderen.