Lid worden van het Repair Café-netwerk

Behalve startende organisatoren ondersteunt Stichting Repair Café ook de groeiende groep al bestaande Repair Cafés. Alle lokale Repair Cafés in Nederland kunnen lid worden van ons netwerk (let op: je moet wel eerst ons startpakket aanschaffen!). Als lid kun je gebruikmaken van alle diensten die Stichting Repair Café biedt. Voor een eenmalige bijdrage van € 55 ben je lid van het netwerk. Dit is wat we vervolgens voor jouw Repair Café doen:

  • RC-locatie-Nederland
  • We nemen jouw locatie op als officieel Repair Café op onze drukbezochte website. Je krijgt een Google-pin op de landkaart en een eigen locatiepagina, waarop we de adres- en contactgegevens van jouw Repair Café vermelden, en waarop we doorlinken naar jouw eigen website of Facebook-pagina;
  • Je ontvangt invulbare digitale Repair Café-logo’s, waarin je zelf de naam van jouw Repair Café kunt verwerken, bijvoorbeeld ‘Repair Café Oostzaan’;
  • Je kunt informatie en ervaringen uitwisselen met andere Repair Café-organisatoren, via onze Facebookgroep en onze e-mailgroep;
  • Je kunt updates van informatiemateriaal en aanvullende documenten downloaden;
  • Je kunt je inschrijven voor de ontmoetingsdagen die Stichting Repair Café organiseert;
  • Je kunt gebruikmaken van de collectieve aansprakelijkheidsverzekering die Stichting Repair Café heeft afgesloten voor alle leden van het netwerk;
  • Je krijgt 10 procent korting op bijna alle bestellingen bij elektronicawebwinkel Conrad;
  • Je kunt je inschrijven voor een training in het repareren van smartphones, tablets en laptops bij onderdelen- en reparatiebedrijf ReplaceDirect.

Voor de leestafel in jouw Repair Café krijg je verder een gratis exemplaar van Weggooien? Mooi niet!, het boek van Martine Postma over het internationale succes van het Repair Café.

Daarnaast ontvang je helemaal gratis een Pattex-lijmpakketje ter waarde van € 25 voor gebruik in jouw Repair Café!

Ook sturen we je een unieke code, waarmee je gratis de Repair Café Toolkit van iFixit kunt bestellen. Je betaalt alleen verzendkosten (normale prijs: € 74,95 + verzendkosten).

Ten slotte krijg je 10 procent korting op aankopen bij Conrad en ReplaceDirect.

Door lid te worden van ons netwerk, stel je Stichting Repair Café in staat om landelijke PR te genereren voor het Repair Café-concept en een actieve rol te spelen in maatschappelijke discussies over thema’s die voor alle Repair Cafés relevant zijn, zoals repareerbaarheid van spullen en waardering van vakmanschap. Hoe groter ons netwerk, hoe zichtbaarder Stichting Repair Café in dit soort discussies kan zijn. En dus: hoe meer we met zijn allen kunnen bereiken!

Om lid te worden van ons netwerk, klik je hieronder op ‘Ja, ik word lid!’ en vul je het lidmaatschapsformulier in. Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, nemen we contact met je op en helpen we je verder.