Info over Repair Café op Landelijke Genoegdag

De Stichting Repair Café is op zondag 20 maart in Tilburg op de Landelijke Genoegdag 2011. Medewerkers van de Stichting staan tussen 12.00 en 16.00 uur op de informatiemarkt, om uit te leggen wat het Repair Café is, en hoe geïnteresseerde groepen in het hele land het kunnen aanpakken als ze zelf hun eigen Repair Café willen beginnen.

Een naaister en een elektricien zijn aanwezig, met het nodige gereedschap. “Zij kunnen vertellen wat voor reparaties in het Repair Café vaak worden verricht en ze kunnen in de praktijk het een en ander laten zien”, zegt Martine Postma van de Stichting Repair Café. Het is volgens haar niet de bedoeling dat bezoekers uit het hele land kapotte spullen meenemen naar de Landelijke Genoegdag. “Dan raken onze deskundigen een beetje overbelast, vrees ik.”

De Landelijke Genoegdag wordt gehouden in het Klasse Theater, Carré 16, Tilburg.

Naar het nieuwsoverzicht

3 Reacties

 • Frank Uijens
  01.04.2013

  Zo’n goeie sfeer, zo veel mooie mensen komen met hun “ding”. Praatje maken, en eventueel met een gerepareerd stuk naar huis gaan.

 • douwes prins
  16.05.2011

  is er ook geschreven informatie over hoe n repair-cafe te beginnen

 • gertie
  15.05.2011

  Woonachtig in Enschede ben ik heel erg benieuwd hoe je het het beste kunt aanpakken om een eigen Repair Cafe te beginnen. Is er ook geschreven informatie over dit onderwerp?

Reageren