Fiyo is nieuwe Repair Café-partner

Fiyo is nieuwe Repair Café-partner

Repair Café International heeft er een nieuwe partner bij: Fiyo. Deze webhop in onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten zet zich in om de levensduur van apparaten te verlengen.

‘Wie goed voor zijn apparaten zorgt, haalt er veel meer uit’, is de opvatting van Fiyo. Dat sluit goed aan bij het Repair Café-motto ‘Weggooien? Mooi niet!’ Voorkomen dat spullen kapot gaan, begint immers met goed onderhoud en tijdig herstel van kleine mankementen.

Nog leuk ook
“Met goed onderhoud, reparaties en upgrades geef je elektronische apparaten een langere levendsduur”, zegt Mark Looymans, CEO van Fiyo. “Daarnaast kun je zo de toepassingsmogelijkheden vergroten, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.”

Jaarlijkse donatie
Fiyo steunt Repair Café International met een jaarlijkse donatie. Daar is de stichting erg blij mee. Directeur Martine Postma: “Mede dankzij deze partnerbijdragen kunnen wij, als non-profitorganisatie zonder overheidssteun, ons werk uitvoeren. Onze partners zijn daarom erg belangrijk voor ons.”

Naar het nieuwsoverzicht

2 Reacties

 • John
  19.02.2018

  Hallo

  Ik ben op zoek naar een Repair Café in Eindhoven of 30km eromheen welke in staat is het framewerk van een elektrische sta-op fauteuil te lassen. Het framewerk is op een paar laspunten los geraakt en komt de fauteuil daardoor niet meer omhoog.

  Ik zie graag uw reactie tegemoet.

  Mvg
  John

  • Martine
   19.02.2018

   Beste John,
   Repair Cafés in en rond Eindhoven zijn vindbaar via de pagina Bezoeken op onze website. Het werkt het best om deze vraag te stellen aan de afzonderlijke organisatoren van deze Repair Cafés.
   Veel succes!
   Vrgr,
   het team van Repair Café International

Reageren