In oktober 2019 bestaat het Repair Café tien jaar. En dat vieren we. Gedurende het hele jaar 2019 staan jubileumactiviteiten op het programma. Jij kunt ook meedoen!

* Deel jouw Repair Café-foto

Stuur ons een foto van jouw Repair Café; wij delen deze met het internationale Repair Café-netwerk via Instagram (@repaircafefoundation). Fotografeer een blije bezoeker met zijn/haar gerepareerde voorwerp. Zet een vrijwilliger in het zonnetje. Fotografeer een bijzondere reparatie. Alles kan. Vermeld in je bericht de naam van jouw Repair Café. En wie/wat we op de foto zien. Mail je foto naar 10@repaircafe.org.

* Save the date: vrijdag 18 oktober!

Op 18 oktober 2009 werd het allereerste Repair Café gehouden. Precies tien jaar later organiseren we onder de titel Celebrating Repair een feestelijke dag over repareren in Amsterdam. Zet de datum vast in je agenda en hou hem vrij. Meer nieuws over het programma van de dag volgt zo snel mogelijk!

* Doe mee aan ons Repair Café-onderzoek

Samen met de Universiteit van Manchester houden we een onderzoek naar de ontwikkeling van de internationale Repair Café-beweging. We hebben een vragenlijst opgesteld, waarmee we een beeld willen krijgen van de groei en de diversiteit van de beweging, en ideeën verzamelen over de toekomst van Repair Cafés. Alle Repair Cafés kunnen in het voorjaar aan dit (Engelstalige) onderzoek meedoen.